Förbundsstämma 2017

Förbundsstämman är Riksförbundet Attentions högsta beslutande organ. Nästa förbundsstämma äger rum på Scandic Alvik den 20-21/5 2017.

 För mer information om den, klicka här>>

Ordförandeseminarium 2016

Årets höjdpunkt för aktiva inom Attention närmar sig med stormsteg. Denna gång äger Ordförandeseminariet rum i Nynäshamn på konferensanläggningen Utsikten den 1-2 oktober.

Programmet består av en blandning av information från förbundet, våra projekt och möjlighet till erfarenhetsutbyte och umgänge mellan föreningarna. Valberedningen kommer också att informera om sitt arbete.

Nytt för i år är att vi under dag 1 ordnar ett idétorg där erfarenheter av aktiviteter, projekt och satsningar som bedrivs inom Attention kan redovisas. Endast föranmälda inslag kan tas med. Föreningar som vill delta måste anmäla detta senast den 9 september via anmälningsblanketten.

Till seminariet bjuder vi in två representanter per förening. Deltagarna ska vara ordinarie ledamöter i föreningens styrelse. Förbundet betalar resor och hotellrum för deltagare som har mer än 1 timmes kollektivresa till Nynäshamn. För att resorna inte ska bli för dyra bör ni boka resor så snart som möjligt! Sista anmälningsdag är den 9 september.

Ordförandeseminariet 2016 har nu varit. Vi ses igen nästa år!